tesco karrier

TESCO Karrier

tesco karrier

TESCO Karrier

A magyarországi multinacionális kereskedelmi vállalatok között a TESCO az elsők között van. A folyamatos munkaerő ellátást és ezáltal az üzletek zökkenőmentes működését a nem rég újra tervezett TESCO Karrierrel támogatják.

Maga a koncepció egyáltalán nem egyedi, azonban mind a kereskedelmi szektorban, mind a multinacionális vállalatok munkakeresői felületei között egyedülálló módon részletes és szabadon áttekinthető a nyitott pozíciók listája regisztráció nélkül is.

A kereskedelmi cég minden területére keresnek az ország minden pontjára dolgozókat. Tapasztalt munkavállalókat és diákokat is keresnek folyamatosan a kis és nagy üzleteikben egyaránt.

Létezik a magyarok számára nyitott multinacionális Shared Business Center foglalkoztatási forma is, főleg az adminisztráció és könyvelés esetében.

A Karrier Portálon egy gyors regisztráció után és az önéletrajz feltöltése után szabadon beadható a pályázatunk a választott kategóriákban. Nagy előny, hogy egyértelműen látható a pályázat lezárási ideje, így ha még akár két-három hónapig szabadon jelentkezhetünk a pozícióra, és nekünk sürgős a munkakeresés, nyilván nem elsősorban azokban a lehetőségekben kell gondolkodnunk.

A TESCO Karrier szintén átfogó munkáltatói csomaggal várja a leendő munkavállalóit. Az elsődleges vonzerő a tavalytól aktuális béremelés, ezen felül pedig plusz dolgozói juttatásokkal csábítják a munkavalókat.

Ha egyszer beadjuk bármilyen nyitott állásra a jelentkezésünkre és beleegyezünk, hogy a HR adatbázisban folyamatos jelöltként benne maradjunk, előnnyel indulunk akár további álláslehetőségek megszerzéséhez is.

A TESCO közös célként a vásárlók teljes elégedettségét és a cég jó hírének megtartását tűzték ki, így aki úgy érzi, hogy ennek szellemében szívesen lenne része egy változatos és célorientált csapatnak, az bátran próbálja ki a TESCO Karrier lehetőségeit.

A TESCO sikerének a zálogát és a vállalat legnagyobb értékét a munkatársai jelentik.

TESCO KARRIER - Dolgozzunk együtt!

Related Post