coca cola állás

COCA COLA állás

coca cola állás

COCA COLA állás

Dolgozni szeretnél, de nem elégszel meg bármivel? Szerezz állást a COCA COLA-nál!

A COCA COLA minden bizonnyal a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb cége.
Leírjuk lépésről-lépésre a teendőiet, ha szeretnél te is a részese lenni!

  1. A Coca Cola HBC karrierportálon kell jelentkezned, amin létre tudsz hozni egy saját fiókot. Ide tudod tölteni az önéletrajzodat.
  2. Mutatkozz be nekik telefonon, vagy videohíváson keresztül! Ha sikeresen veszed az első akadályt, ami az előszűrés, akkor sor fog kerülni egy 15 perces telefonon keresztüli interjúra. Itt tudod tisztázni, hogy neked milyen elvárásaid vannak a céggel szemben, valamint a cég is elmondja, hogy mit vár el tőled!
  3. Ha ez megtörtént és ezt az akadályt is sikerrel vetted, akkor a következő körben 2-3, a cég alkalmazásában lévő személlyel fogsz beszélgetni, akik felmérik a motivációidat és, hogy rendelkezel-e elég szaktudással az adott pozíció betöltéséhez.
  4. A következő lépésben tesztfeladatokat töltesz ki, amivel szintén a képességeidet fogják felmérni.
  5. Az utolsó előtti lépésben a cég meghozza döntését és kiválasztja az adott pozíció betöltésére legalkalmasabb személyt, ezután mindenkinek visszajeleznek!
  6. Ha minden jól ment, egy közös kompromisszumokon alapuló remek állásajánlatot kapsz!

A Coca-Cola HBC család tagjaként egy fenntartható vállalat részévé válhatsz, és munkáddal a világ legkedveltebb, legikonikusabb márkájának hírnevéhez járulhatsz hozzá.

Szeresd, amit csinálsz, és csináld, amit szeretsz!

Coca-Cola HBC

Related Post