vegyésztechnikus állás
Állást keresek gyógyászat,tudományos Vegyésztechnikus állás

Vegyésztechnikus állás

vegyésztechnikus állás

Vegyész-technikus állás 

 

Vegyésztechnikus állás elvállalásával a vegyészek és vegyészmérnökök munkáját segítheted, akár laborban, akár üzemben is.

Vegyésztechnikus alapvető munkaköre, függetlenül attól, hogy milyen munkavégzési helyszínen és munkáltatónál dolgozik, a gyártási folyamatokban való részvétel, kémiai anyagok viszgálata, illetve ellenőrzése. 

Vegyésztechnikus állás betölthető a gyógyszeriparban, autóiparban, élelmiszeriparban, egészségügyben, textiliparban, környezetvédelem területén, növényvédőszer iparban stb. 

Milyen egy jó vegyésztechnikus?

Pontos: a kémiai kísérletek elvégzése során nagyon fontos az analitikus gondolkodás,
Műszaki érzékkel rendelkezik: nagyon érzékeny műszereket kell beállítani, illetve összehangolni, ami elengedhetetlen, ahhoz hogy pontos legyen az eredmény,
Precíz: a méréseket rettentő nagy önfegyelemmel és precizitással kell elvégezni,
Csapatjátékos: ebben a szakmában elengedhetetlen a kollégákkal a produktív együttműködés,
Türelmes: a hosszú kísérletek és vizsgálatok, kutatási projektek alatt is végig türelmesen kell dolgoznia a megfelelő eredmény érdekében,
Jó kommunikációs készséggel rendelkezik: minden eredményről és vizsgálatról be kell számolnia legalább írásban, de multinacionális cégeknél nem ritka, hogy szóban is.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post