lidl karrier

LIDL állás

lidl karrier

LIDL Karrier

Szeretnél munkát vállalni, de nem tudod még, hogy mit válassz? Mi segítünk, válassz LIDL karriert!

A Lidl, az egyik olyan multinacionális élelmiszer üzletlánc, ami az elsők között ismerte fel, hogy munkavállalóik iránti megbecsülésüket nemcsak szóban, hanem tettekben is ki kell fejezniük. Ezért felépítették az úgy nevezett „vision” projektet, melynek segítségével jövőképet tudnak teremteni a dolgozóiknak.

A Lidl biztosítja dolgozói számára, hogy mindig tervezhessenek előre is, és ne csak ideiglenes munkahelyként tekintsenek az üzletláncra, hanem képesek legyenek maguknak meghatározni mindig új és elérni kívánt célokat is az ott töltött idejük alatt. Az üzletlánc évről-évre több pénzt különít el arra a célra, hogy munkavállalónak versenyképes fizetést tudjon biztosítani, és hogy a Lidl karrier projektet a lehető legszéleskörűbben ki tudja építeni.

A Lidl tehát nemcsak szóban, hanem lehetőségekben és pénzben is kifejezi háláját és megbecsülését a hozzá lojális munkavállalóinak, továbbá biztosítja a megfelelő körülményeket is a munkavégzéshez. Maximálisan hisz abban, hogy jó munkát, csak jó körülmények között tudnak végezni a dolgozói.

Hiszünk abban, hogy minden egyes munkatársunk a tőle telhető legjobbat hozza ki magából. Olyan vállalati kultúrát támogatunk, ahol a munkatársak bátran rá mernek lépni új utakra. A hibákat pedig a fejlődés és a növekedés lehetőségeként fogjuk fel. 

Értékünk a kollégánk.

LILD Karrier

Related Post