mol karrier

MOL Karrier

mol karrier

MOL Karrier

Ha úgy érzed, hogy szeretnél Magyarország egyik legfontosabb cégénél dolgozni, akkor vár a MOL Karrier

A MOL 40 országban van jelen 32 ezer munkatárssal, és Magyarországnak is az egyik motorja. A magyar GDP jelentős hozzájárulója, ezen kívül több ezer embernek ad munkát az országban. 

A MOL Karrier nemzetközi szellemben szerveződik, a legfrissebb technológiákkal és  a hatékonyság szem előtt tartásával. A fenntarthatóságot nem csak a környezeti tényezők esetében tartja fontosnak, hanem a HR munkájában is. 

Kutatás, termelés, finomítás, petrolkémia, kereskedelem, logisztika, külkereskedelem, jog, marketing, informatika, számvitel, pénzügy és HR területen folyamatosan rendelkeznek nyitott pozíciókkal.

A jelentkezés a kinézett posztra a saját karrier felületükön történik, a szokásos rendszerbeli regisztrációval. A pályázati felület kitöltése után az önéletrajz és esetlegesen motivációs levél csatolásával tudod véglegesíteni a jelentkezésed. Ami szuper, hogy 24 órán belül visszajeleznek e-mailben, ha a pályázatod befogadásra került. Az előszűrés után a szokásos körök következnek. Ha szimpatikus volt a jelentkezésed először telefonos interjúban keresnek fel, aztán pedig személyesen is, ha átjutottál a második körön. A szakmai és egyéb kompetenciák felmérését a leendő osztályvezetőd és az illetékes HR-es végzi. Ha megfelelsz minden szempontnak, a MOL ajánlatot tesz majd, amiben rugalmasak és tárgyalásra nyitottak ígéreteik szerint.

És hogy még miért éri meg a presztízsen felül a MOL dolgozójának lenned?
  • a dolgozóit kiváló minőségű munkaruhával és a munkavédelmi előírásoknak megfelelő védőfelszereléssel ruházza fel 

  • egészségügyi ellátásokat és szűréseket biztosít rendszeresen

  •  egészséges és rendszeres étkezést vehetsz igénybe náluk

  • munkavállalóinak és családjainak  családi napokat, múzeumlátogatásokat, vagy akár karácsonyi koncertet is biztosítanak.

A MOL és leányvállalatai hisznek abban, hogy a kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb munkatársak felkutatása és folyamatos motiválása. A cégcsoport sikerének kulcsa az, hogy nem éri be pusztán a legjobb technológiákkal, hanem a legjobb szakembereket keresi meg, akiket a legjobb HR-eszközökkel motivál és képez tovább.

A MOL sikere, a munkatársaink sikere!

MOL Karrier

Related Post