eladói állás

Eladói állás

eladói állás

Eladói állás

 

Az eladói állást sokszor alantas munkának állítják be. Ez abban az esetben igaz, ha valaki nem nem képesek átérezni munkájuk fontosságát. A COVID-19 helyzet megmutatta, hogy az eladók munkája rendkívül fontos mindenki számára.  

Az eladói állás, foglalkozás viszonylag könnyen definiálható fogalom. Az eladó konkrétan a vásárlóért van, tehát az ő igényeit szolgálja ki.

Segít,

  • a keresett termék felkeresésében,
  • a termék bemutatásában,
  • véleményezi a terméket, amennyiben erre igénye van a vásárlónak,
  • a bevásárlás teljes menetében mozgássérültek, egyéb egészségügyi problémákkal küzdők esetében.

Az eladók mindig szívélyesek a vásárlókhoz, hiszen nagyon sok múlik az ő munkájukon. Egy jó eladó nem azért szívélyes, mert meg kell alázkodnia felsőbb utasításra, hanem mert tisztában van saját munkájának fontosságával és a tudásának értékével.

Egy jó eladó sosem tukmál, hiszen őszinteségével és segítőkészségével automatikusan szimpátiát fog kiváltani a vásárlókból. Hamar meg fognak bízni benne, amivel egy jó eladó ezzel sosem él vissza! Viszont bárki napját fel tudja dobni segítőkészségével és kedvességével. 

Bolti eladó állás betöltéséhez általában szakirányú végzettség szükséges, multinacionális cégeknél ez azonban nem mindig követelmény – vállalják a gyorsított képzést. A fizetés is eltérő lehet, általában nagyobb cégek összetett és magasabb bért tudnak biztosítani, egyenesarányosan a forgalom mértékével.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post