richter állás

Richter állás

richter állás

Richter állás

Szeretnél elhelyezkedni Magyarország egyik legsikeresebb vállalátánál? Akkor érdemes a Richter Gedeon Nyrt. állásait böngészned – természetesen a kémiai és vegyészmérnöki tudás sem hátrány, ha tartós pozíciókban gondolkodsz elsősorban.

A Richter Gedeon Nyrt. Magyarország egyik legmeghatározóbb gyógyszeripari vállalata. Ezzel együtt a gyógyszeripari cégek közül ez a legnagyobb magyar tulajdoni hányaddal rendelkező, így a vezetés szívesen fogad magyar munkaerőt minden telephelyükön. Közép-európai viszonylatban ugyan multinacionális vállalatnak tekinthető, ezért regionális multinacionális vállalatnak hívják.

A cég Richter Gedeon vegyészről kapta a nevét, aki magyar zseniként él a köztudatban. Sikerrel kísérletezett állati szervekből kivont készítményekkel, és ezzel alapozta meg a későbbi multinacionális vállatot. Kezdetben családi kereteken belül működött vállalat, és 1923-ban  vált részvénytársasággá. A rendszerváltás óta is képes volt megőrizni piaci pozícióját külföldön és belföldön egyaránt.

A Richter Gedeon, azóta még tovább erősödött, 2007-ben létrejött a Richter Helm közös vállalat. Ezzel együtt létrehoztak egy biotechnológia üzemet. Ezt 2012-ben adták át Debrecenben. A cég célja, hogy globálisan is kiterjessze az erőit és ennek érdekében igyekszik mindent megtenni. 

A Richter Gedeonnál a folyamatos megújulás lételem, és valóban nagy hangsúlyt fektetnek a munkavállalók jólétére. 

A nyitott Richter állások mind elérhetőek a karrier portáljuk alatt, azonban érdemes azzal tisztában lenni a böngészés elkezdése előtt, hogy körülbelül mit kínálnak. Vegyészek, mérnökök és kémikusok mellett folyamatosan keresnek egyéb területen dolgozó munkaerőket is. A teljesség igénye nélkül – gépbeállító technikus, minőségbiztosító, friss diplomás gépészmérnök, csomagológép-kezelő, üzemi mosogató, kutató- fejlesztő analitikus.

A magyar nemzetgazdaság meghatározó szereplőjeként minden pozíciónkban elvárjuk a felelősségteljes munkavégzés és a minőség iránti elkötelezettséget, amihez vonzó juttatáscsomagot, valós fejlődési lehetőséget, támogató vállalati kultúrát és emberközpontú munkahelyet biztosítunk.

Az együttműködés tudománya.

Richter Gedeon Nyrt.

Related Post