munkaügyi állás

Munkaügyi állás

munkaügyi állás

Munkaügyi állás

 

A munkaügyisek, modern névükön HR-esek a cég munkavállalói oldaláért felelősek. A munkaügyi állásra jelentkező HR-es sokat le tud szűrni leendő munkáltatójáról a jelentkezési folyamat során. 

A munkaügyi állást betöltő munkatárs feladata a munkavállalók szinte összes munkaviszonnyal kapcsolatos problémájával foglalkozni. Kezdve a felvételiztetéstől, a munkaszerződés aláírásán, a cafeteria beosztásán, a védőfelszerelések intézésén, a szolgálati eszközök kiutalásán át egészen az esetleges elbocsájtást, felmondást érintő papírmunkáig. Önszorgalomból nem ritka, hogy a munkavállalók közötti konfliktusok elsimításában is részt kell venniük. 

A munkaügyi képzés keretében a hallgatók megismerkednek a munkajog és szociális jog alapjaival, megtanulják elvégezni a társadalombiztosítással kapcsolatos feladatokat. Munkaszerződéseket írnak, kapcsolatot tartanak az esetleges munkaerő közvetítő vagy kölcsönző cégekkel. Saját project keretében toboroznak, interjúztatnak. Egy cég munkaügyisén áll vagy bukik, hogy a munkaerőhöz kapcsolódó problémák minél gördülékenyebben megoldódjanak, minden feladat haladjon.

Munkaügyi végzettséggel több helyen is elhelyezkedhetünk, a kis cégektől egészen a multinacionális vállalatokig. De akár munkaügyi központokban is megfelelő lehetőséget is találhatunk.

Ennek megfelelően a bérezés is eltérő. A Munkaügyi Központokban a köztisztviselői bértábla szerint kapjuk javadalmazásunk, míg a versenyszférában egy vezető beosztásban dolgozó munkaügyis az 500.000 és 1.000.000 forint közötti fizetést is eléri. Ebben az esetben már elvárás a főiskolai végzettség, több idegennyelv ismerete és a folyamatos készenlét.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post