profield állás

Profield állás

profield állás

Profield állás

A Profield állás egyet jelent a jól megszervezett és profin közvetített munkaerő kölcsönzéssel. 

A Profield az egyik legsikeresebb munkaerő kölcsönző cég Magyarországon, ami viszonylag későn, 2010-ben kezdte meg tevékenységét. A cég kizárólag munkaerő kölcsönzéssel, illetve munkaerő közvetítéssel foglalkozik.

A Profield olyan magas szintű tapasztalatokkal rendelkezik a humán erőforrás szolgáltatása, illetve azzal összefüggésben álló tevékenységek tekintetében, amelynek segítségével hosszútávon is megoldást tudnak kínálni a partnerek számára.

A cég alapcélkitűzésének tekinthető, hogy a szolgáltatásuk igénybevételét választó partnereik számára magas szintű szolgáltatást nyújtson és ezáltal megbízóikkal együtt fejlődhessenek a területükön. A cég belső, meghatározott küldetése, hogy ügyfeleik és munkatársaik igényeinek teljes figyelembevételével dolgozzanak. Mindeközben olyan infrastruktúrát és munkakörnyezetet akarnak biztosítani, ami garantálja a további fejlődést a partnereik és foglalkoztatjaik részéről is. 

Minden partnerével törekszik a hosszú távú együttműködésre. Megbízóik számára minden esetben egyedi eljárást és módszerkidolgozást ígérnek, hiszen minden partner más és más elvárásokat támaszt a Profield elé.

Az álláskeresők szempontjából jó hír, hogy szellemi és fizikai munkásokat is keresek folyamatosan. Betanított munkásokat, bolti kisegítőket, pénztárosokat, felszolgálókat és egyúttal recepciósokat, ügyfélszolgálatosokat is várnak a Profield állásra jelentkezők között. 

Hiszünk az emberi tényező fontosságában, és abban, hogy csak megfelelő szakmai tudással, profizmussal és kellő rugalmassággal lehetünk hosszú távon eredményesek.

Szakértelem – kölcsönbe. 

Profield Munkaerő-kölcsönző Kft.

Related Post