bárdi autó állás

Bárdi Autó állás

bárdi autó állás

Bárdi Autó állás

Magyar cégnél külföldi multi színvonalú megbecsülést és körülményeket keresel? Érdemes a Bárdi Autó állásaiban gondolkodnod!

A Bárdi Autó egy magyar családi vállalkozás, tevékenysége az autóalkatrész kereskedelem. A cégnek volt ideje beletanulni az autóalkatrész értékesítési üzletbe, hiszen kb. 100 éve foglalkoznak ezzel. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a cég még mindig erősen meghatározza a magyarországi autópiacot, és már két másik országban is tevékenykedik (Szlovákia, Románia).

És miért érdemes a Bárdi Autó állásait böngészned?

A Bárdi Autó is egy olyan cég, ami mindig jobb és jobb eredményeket akar elérni. Viszont tisztában van azzal is, hogy ez csak akkor működhet jól, ha a munkavállalóit megbecsüli, és olyan lehetőségeket biztosít számára, amit nem tudnak visszautasítani. Nemcsak a megfelelő színvonalú bérezést garantálja munkavállalói számára, hanem azt ígéri, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy dolgozóiból valódi szakemberek válhassanak. Emellett természetesen garantált a jó hangulatú munkavégzés. Továbbá, a cég nem titkolt szándéka, hogy munkavállalói magukénak is érezzék a cég célkitűzéseit és alapelveit.

Az álláshirdetéseik között nem kizárólag értékesítőket keresnek, beszerző, területi képviselő, raktáros, diszpécser és  akár középvezetői állások is elérhetők az ország minden pontjáról. 

A toborzási és jelentkezési folyamatuk nagyon hasonló a többi ilyen méretű cégéhez, viszont nem vicceltek, mikor azt ígérték, hogy a munkavállalókat valóban egyenként kezelik értékesnek. Annyira komolyan veszik ezt az elvet, hogy minden leendő munkavállalójuknak visszajeleznek egyenként már a pályázat beadásának első szakaszában is a folyamat állapotáról. A munkavállalási feltételekkel kapcsolatban nyitottak, és a másik felet is meghallgatják. 

Nem érdemes ilyen feltételek mellett kihagynod a Bárdi Autó állásait!

Célunk, hogy vállalatunk egy olyan kedvelt, szakmai és személyes fejlődési lehetőségét biztosító munkahely legyen, ahol, munkatársaink mind a kihívásokat, mind pedig az abban rejlő siker lehetőségét megtapasztalhatják és mindezt tegyék ösztönző, lelkesítő környezetben, tehetséges szakemberekkel körülvéve.

Keresed az utad…? Jó helyen jársz!

Bárdi Autó Zrt.

Related Post