netpincér logo

Netpincér állás

netpincér logo

Netpincér állás

 

Nincs ellenedre a folyamatos pörgés, és talpraesettnek érzed magad? A Netpincér állás akkor csak rád vár!

A Netpincér mint, ahogy azt a neve is elárulja egy online ételrendelési portál, aminek a célja, hogy minél gördülékenyebbé tegye az ételrendelést a vásárlói számára. 1999-ben kollégiumi vállalkozásként indult, de 2013-ra a cég nettó árbevétele már elérte a 455,2 millió forintot. Közben olyan díjakban is részesült, mint Az év Honlapja díj, A „Jövő ígérete” díj, Magyar Brands díj.

A Netpincér sorra köti a megállapodásokat újabb és újabb éttermekkel, valamint étteremláncokkal, melyeknek köszönhetően folyamatosan munkavállalókat várnak a minőségi szolgáltatás biztosításához.

A fizetés akár nettó 2.550 forint/ óra is lehet és óriási előny, hogy magadnak tervezheted meg teljesen a munkaidődet. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy teljesen rugalmasak a felvehető címeiddel kapcsolatban, a lényeg, hogy az elvállalt munkát valóban végezd el. Ezen felül 20.000 forint bónuszt ígér a cég annak, aki új csapattagot hoz a céghez.

Ha nincs saját autód vagy motorod sem kell lemondanod az egyébként kiemelkedő munkakörülményekről, biciklis futárként is belevághatsz a Netpincér állások kipróbálásába.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post