sofőr állás - b kategóriás jogosítvánnyal
Állást keresek álláskereső kisokos,szolgáltatás Sofőr állás – B kategóriás jogosítvány

Sofőr állás – B kategóriás jogosítvány

sofőr állás - b kategóriás jogosítvánnyal

Sofőr állás – B kategóriás jogosítvány

 

Sofőrként elhelyezkedni B kategóriás jogosítvánnyal viszonylag széles lehetőségi skálát kínál a választható munkatípusok között, nem kizárólag kisfurgonokkal furikázhatunk különböző anyagokat egy cég különböző telephelyei között.

Tulajdonképpen a legtöbb munkalehetőségnél, ahol akár minimális mobilitást elvárnak, szükség van B kategóriás jogosítványra. Mivel a személygépjármű vezetéséhez egyébként is szükség van rá, a legritkább esetekben akarja csak valaki éppen ilyen jellegű munkalehetőség miatt kizárólag lerakni az autós vizsgát. Lényegében, hamarabb lesz B kategóriás jogosítvány a munkavállaló zsebében, mint hogy sofőri munkát szeretne vállalni. A vezetési tapasztalat egyébként is követelmény a komolyabb kaliberű sofőri állásoknál, ami így automatikusan tud is teljesülni. Friss jogosítvánnyal általában településen belül futárként tud elhelyezkedni munkakereső, mert ott egyébként is magas a fluktuáció.

Érdemes megkülönböztetni a két leggyakoribb formáját az ilyen jellegű munkáknak. Lehetőség van nemzetközi viszonylatban űzni a sofőr életmódot B kategóriás jogosítvánnyal is (nyilván magasabb fizetésért), de kizárólag belföldi munkavégzésre is rengeteg lehetőséget biztosítanak cégek. Attól függően, hogy személyi sofőr vagy kizárólag anyag szállítóként tevékenykedik majd a sofőr állásra jelentkező személy, különböző műszakok várhatnak rá. Már személyi sofőr esetében sem ritka, hogy éjszakai munkavégzésre van szükség, ilyen például az éjszakai sofőr szolgálat, ami kifejezetten a buliból ittasan hazafelé tartó felnőtteknek nyújt segítségét. Nem kell a város közepén hagynia az autóját, és haza BKV-znia, hanem a kihívott sofőr őt és az autóját is biztonságban hazavezeti.

A végzett munka jellegétől borravalóra szintén számíthat a sofőr, még akkor is, ha nem személyi szolgáltatást nyújt, hanem árut szállít ki. Attól függően milyen jellegű cégnél helyezkedik el a sofőr, úgy lesz a borravaló a fizetésének része.

Az alábbi követelményeknek kell megfelelned mindenféleképpen, ha sofőr állást szeretnél megszerezni: józanság, büntetlen előélet, erről nem árt egy erkölcsi bizonyítvány sem, vezetői gyakorlat és kevés műszaki tudás a vezetett jármű érdekében.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post