lidl diákmunka

LIDL diákmunka

lidl diákmunka

LIDL diákmunka

Amennyiben te is szeretnél pénzt keresni, és diákigazolvánnyal rendelkezel, vár a LIDL diákmunka!

A Lidl egy németországi üzlet, amely már több országban is megtalálható. Magyarországon 4 éve van jelen, és az óta is bővül. Régóta fogad diákokat különböző munkákra. 

Dolgozhatsz árufeltöltőként vagy pénztárosként is. Feladataid árufeltöltőként többnyire a polcok, hűtők feltöltése és rendszerezése, valamint a raktárban való pakolás, címkézés lesz. Ha pénztárosként szeretnél dolgozni, akkor a pénztárgépet kell kezelned, illetve a vásárlókat kiszolgálnod. Ilyen esetben 16 éven felülinek kell lenned, hiszen kasszafelelősséget is vállalsz egyben a kezelt pénzért. 

Miért érdemes a Lidl-nél állást vállalnod?
  • kéthetente kapsz fizetést

  • 16 éves kortól dolgozhatsz

  • rugalmasak a beosztások

  • hosszútávra tudsz tervezni

  • ha este 6 óra után is dolgozol, bérpótlékot kapsz

Az állás feltétele, hogy egy hétköznapi napon és egy nap hétvégén is dolgozz, illetve érvényes egészségügyi kiskönyvvel kell rendelkezned. A bruttó bér 1300 és 1500 forint/óra körül mozog diákok részére, ami kiemelkedőnek mondható a mai viszonylatok között.

Hiszünk abban, hogy minden egyes munkatársunk a tőle telhető legjobbat hozza ki magából. Olyan vállalati kultúrát támogatunk, ahol a munkatársak bátran rá mernek lépni új utakra. A hibákat pedig a fejlődés és a növekedés lehetőségeként fogjuk fel. 

Értékünk a kollégánk.

LILD Karrier

Related Post