rossmann állás

Rossmann állás

rossmann állás

Rossmann állás

A Rossmann elkötelezte magát amellett, hogy munkavállalóit tettekkel is kitünteti, így létrejött a Rossmann karrier. A cég lojális és szorgalmas munkavállalói számára mindig biztosít feljebbjutási lehetőséget, így a Rossmann állás megéri annak, aki szeretne fejlődni.

A Rossmann cég történetének kezdete 1972. március 17-e, amikor Dirk Rossmann létrehozta Hannover egyik utcáján az első drogériáját. Itt a vásárlók magukat szolgálták ki. Az önkiszolgáló drogériának óriási sikere lett, hiszen egy ilyen jellegű hely ismeretlen volt még a vásárlóinak.

A vállalkozás annyira sikeres lett, hogy a cég 1982-ben ünnepelte létrejöttének a 10. évfordulóját. Már ekkor több, mint 100 értékesítési ponttal rendelkeztek, ami piacvezető pozícióba juttatta a drogéria hálózatot. A Rossmann azóta is töretlenül gyarapodik, és sorra döntik meg a rekordokat a saját szvéfárjukban.

A Rossmann globális céggé nőtte ki magát, emiatt folyamatosan új munkavállalókat keres a szolgáltatási színvonal fenntartása érdekében. A munkavállalóik megbecsülésére és megtartására egyébként is nagy hangsúlyt fektetnek, egészen a központi szinten. Többször nyerték el az év munkahelye díjat hazánkban is. Ráadásul szívesen várják a diákmunkásokat is, mert bízik a fiatalos lendületben.

Rossmann állást nem csak a bolthálózatukba vállalhatsz. A logisztikai központjukba is várják a jelentkezőket, ahol a cég központi irodái is találhatóak. Raktárosi munkakörök mellett folyamatosan vannak éppen nyitott adminisztratív és irodai munkák is. 

Új szlogenünk, s egyben sikerünk alapja a nálunk dolgozó emberekben rejlik, ezért figyelünk arra, hogy jó légkörben és környezetben végezhessék munkájukat. Nálunk hosszútávra tervezhetnek a munkatársak. 25 éve működünk Magyarországon és sok dolgozónk a kezdetektől lelkes tagja a Rossmann csapatnak.

Itt önmagam vagyok!

Rossmann

Related Post