kőműves munka

Kőműves munka

kőműves munka

Kőműves munka

 

A kőműves munkában egyre többen találják meg idehaza is a számításaikat. Ennek az oka, hogy egyre több kőműves ment külföldre a jobb bérezés reményében az utóbbi években, így itthon is hiány keletkezett a szakmában, így ez megdobta az irántuk való keresletet.

Vannak olyanok, akik csak és kizárólag itthon tudják elképzelni a szakma művelését, és olyanok is akadnak, akik még az előbb említett lehetőség dacára is inkább külföldben gondolkoznak, akár a hosszabb távú terveiket illetően is. A jelenlegi munkaerő piaci helyzetben mindkét csoport megtalálja a számításait a szakmában. 

A jelenleg kőműves munkát végző szakemberek között mind a belföldön, mind a külföldön dolgozók kiemelt bérezésre számíthatnak. Mivel hiányszakma, így számtalan álláslehetőség közül választhatnak a képesítés birtokosai, attól függően, hogy milyen típusú építkezésre mennének, vagy a vállalkozói lánc melyik résztvevőjéhez szeretne tartozni.

Általános elvárások a szakmai tudáson felül, ha a kőműves állásajánlatok egyikét szeretnéd elcsípni:
  •  józanság (legalábbis az építkezés területén tartózkodás ideje alatt mindenféleképpen)

  •  megbízhatóság

  •  terhelhetőség

  •  csoportos munkavégzés képessége –  itt ez nem irodai viszonylatban értendő jófejséget jelent, hanem valóban életek múlhatnak a jól összehangolt munkán.

Ha eddig valami oknál fogva nem dolgoztál a szakmádban, vagy most szereztél a kőműves szakmához való képesítést, akkor ne habozz, megéri kőműves állásokra jelentkezned.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post