sofőr állás

Sofőr állás

sofőr állás

Sofőr állás

 

Sofőrként elhelyezkedni könnyűnek tűnik egy külső szemlélő szemével. Amennyiben nem tehergépjármű vezetésére vállalkozunk, lényegében elég egy B kategóriás jogosítvány, rosszabb esetben egy saját jármű, amit használhatunk, és már készen is állunk az első munkanapra.

A valóságban a megfelelő sofőr állást sokkal nehezebb megtalálni, mint azt elsőre gondolnánk. Rengeteg cégnél egyéb elvárásokat is támasztanak – érthető módon, a jogosítvány meglétén felül. Ilyen lehet például az erkölcsi bizonyítvány, meghatározott időről szóló munkatapasztalat igazolása, józan életűség igazolásához szükséges előző munkáltató ajánlása, de az sem ritka, hogy orvosi alkalmassági és útlevél birtokában hívnak el csak állásinterjúra, esetleg egyből az első munkanapra.

A nemzetközi, vagy meghatározott időszakonként külföldi munkavégzés nem szokatlan még az alapvetően magyar munkavégzésű cégeknél sem. A cégprofiltól függően szerződhetünk személy szállítására, futárszolgálatosként, de akár termékfuvarosként is.

Amit még érdemes lehet megfontolni a sofőr állással kapcsolatban, az az, hogy kizárólag ritka esetekben lehetséges részmunkaidőben végezni a munka jellegéből adódóan. Ha mégis mellékállásként keresnénk, érdemes éjszakai sofőr megnevezés alatt szétnézni a találatok között. Itt gyakran van lehetőség olyan pozícióra lecsapni, ahol szórakozás után már alkoholt fogyasztott emberek autóját kell haza fuvarozni biztonságban – akár az autó tulajával együtt.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post