telekom állás

Telekom állás

telekom állás

Telekom állás

A Magyar Telekom vállalatánál állást vállalni egyenlő azzal, hogy Magyarország legnagyobb  távközlési és telekommunikációs vállalatánál dolgozol. Telekom állást vállalni megéri! 

A vállalat telekommunikációs és infokommunikációs szolgáltatásokat biztosít vezetékes, illetve mobil szférában, adatátviteli és nem hangalapú módon, informatikai és rendszerintegrációs területeken. Lakossági, valamint kis- és középvállalati ügyfelek részére.

A cégnek Magyarországon több mint 4,5 millió ügyfele van, ami óriási számnak tekinthető, ha belegondolunk, hogy Magyarország határain belül alig több mint 9 millió ember él. Világviszonylatban, kb. 100 millió ügyfelet tartanak nyilván.

A vállalat 2015-ben vált karbon semlegessé és azóta is számos környezetvédelmi intézkedéssel járultak hozzá a Föld egészségéhez. A Telekom másik különlegessége, hogy tényleg nagyon komolyan veszik a belső kommunikációt az alkalmazottak között is. A munkavállalóikat arra biztatják, hogy kérdésüket, illetve esetleges panaszukat a „Kérdezz!” nevű oldalon tegyék meg.

A cég méretéből fakadóan szinte folyamatosan új munkavállalókra szorul. A legnépszerűbb nyitott állások jelenleg az UI Designer, a lakossági flotta menedzser és a Scrum Master. A munkavégzés helye a legtöbb esetben Budapest. Lehetőség van a Telekom partnerüzleteiben is elhelyezkedni, illetve partner telesales-esnek és szerelőnek is.

Ha úgy érzed, hogy szívesen vállalnál állást egy multinacionális cégnél magyarországi környezetben, akkor gondolkodj a Telekom állások lehetőségén! 

A Telekom a most munkáltatója. Hozd ki a legtöbbet magadból nálunk!

Itt mindent megkapsz, hogy kiteljesedhess!

Telekom

Related Post