vodafone karrier

Vodafone karrier

vodafone karrier

Vodafone karrier

2020 az álláskeresés éve nagyon sokaknak. De sajnos a legtöbben nincsenek tisztában az alapvető lehetőségeikkel sem. A Vodafone karrier az egyik legbiztosabb lehetőség Magyarországon!

Talán nem is kell bemutatnunk a Vodafone-t, mint céget, de érdemes átlátni, hogy milyen nagy múltú és megbízható cégről van szó. A Recal Telecom 1982-ben vált engedélyezett mobilszolgáltatóvá és olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy 1990-re, már félmillió ügyfelet jegyzett a cég. Érdekes tény, hogy a Vodafone a világ legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétele alapján. Egy 2007-ben végzett számítás alapján több mint 200 millió ügyféllel rendelkezett 27 országra vetítve, ami azért érdekes, mert akkor még közel sem állt ilyen fejlettségi szinten még a távközlés, mint napjainkban. 

A Magyarországon található leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. Az egyik legmeghatározóbb mobilszolgáltató, csak a T-Mobile előzi meg. Hazánkban a vállalat 1999-ben nyerte el a lehetőséget, hogy kiépítse rádiótelefon hálózatát, ennek megfelelően november 30-án elindult a szolgáltatás és azóta is töretlen. 

A számok és a cég méretei is mutatják, hogy mennyire szüksége van a Vodafone-nak a munkavállalókra. Éppen ezért alakították ki a Vodafone karrier lehetőséget. Vitán felülálló tény, hogy a Vodafone nemcsak telekommunikációs vállalat, hanem egy globális szolgáltató óriás, ebből fakadóan a folyamatos a munkaerő igénye. A megszerzés és megtartás érdekében minden évben változó, de kedvező ajánlatokkal állnak a munkavállalóik elé. A Vodafone jól tudja, hogy a munkavállalóik nagy megbecsülést érdemelnek, amit a bérezést illetőekben is igyekeznek megköszönni.

A jövő izgalmas. Ready? Csatlakozz hozzánk és formáljuk együtt a jövőt!

A Te sikereid tesznek minket is sikeressé.

Vodafone Karrier

Related Post