rendezvényszervező állás

Rendezvényszervező állás

rendezvényszervező állás

Rendezvény-szervező állás

 

Szeretsz szervezni és intézkedni? Aprólékosnak, precíznek és pontosnak érzed magadat? Akkor a rendezvényszervező állást neked találták ki!

A rendezvényszervező egy adott helyszínen „hoz tető alá” egy egész rendezvényt, tehát annak első lépésétől az utolsóig felelősséget vállal a megfelelő lebonyolításért. A rendezvények lehetnek konferenciák, kongresszusok, bankettek, állófogadások vagy akár tréningek is.

A rendezvényszervezői állást azoknak ajánljuk, akik akár egész nap bírják a telefonálást, hiszen a foglalkozás nevében is benne van a szervezés szó, tehát a munka tulajdonképpen maga az ügyintézés és egyeztetés a különböző szolgáltatókkal! 

A rendezvényszervező megjelenése bizalmat kell, hogy kiváltson a szolgáltatásait igénybe vevő cég, vagy személy részéről, ezért öltözéke is mindig rendezett, igényes és elegáns. Nem árt, ha egyébként nyitott és megkapó személyiség vagy. Nagyon fontos, hogy legyen érzéke a megfelelő sorrend felállításához. Ezen felül önmagával kapcsolatban is oda figyel a részletekre – nem késik a megbeszéléseiről, hiszen az ő munkája a pontosság! 

A rendezvényszervező állást vállalkozóként vagy céges alkalmazottként is elvállalhatod, mindkét esetben általában fix összeg helyett jutalékért fogsz dolgozni. 

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post