csőszerelő állás

Csőszerelő állás

csőszerelő állás

Csőszerelő állás

 

Hiányszakmád van, és esetleg nem is vagy tisztában a végzettséged értékével? Mutatjuk miért éri meg csőszerelő állásra jelentkezni!

A csőszerelő, mint foglalkozás sokkal könnyebbnek hangzik, mint amit valójában jelent és lefed. Ő az a szakember, aki háromdimenziós grafika segítségével ki tudja építeni az adott épület csővezetékeit, csőrendszerét. A csőszerelő felel a csövek megfelelő hosszúságáért és az épületbe való beilleszthetőségért. Meghajlítja a csöveket és összeilleszti a különböző összekötő és könyökelemeket. A megvalósult rendszernek pontosan fednie kell a tervrajzban foglaltakat. A csőszerelőnek ismernie kell a legújabb hegesztési és forradalmi eljárásokat.

A csőszerelő valamilyen irányba szakosodik, tehát víz, vagy gázszerelővé avanzsálódik, vagy a kettőt egyszerre műveli. Fontos, hogy a jó szakember jól együttműködik a többiekkel, hiszen bármilyen épületről legyen szó, fontos, hogy megfelelő sorrendben kövessék egymást a szakemberek, tehát ne a festés után ugorjon neki a csőszerelő szétverni a falat.

A csőszerelő valóban hiányszakma, az internetet böngészve számtalan elérhető hirdetést találunk egy egyszerű és gyors keresés után is. Általánosságban is szakemberhiány van, ráadásul egyre jobban értékelődik fel a szaktudás, így ha a zsebedben van egy ilyen végzetség, érdemes jelentkezned csőszerelő állásokra, hiszen garantáltan kiemelkedő bérezésben dolgozhatsz vele!

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post