auchan állás

Auchan állás

auchan állás

Auchan állás

Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél egy olyan cég munkavállalója, aki tényleg törődik azzal, hogy mindig motivációt nyújtson neked, ami a feljebbjutásod szolgálja, akkor érdemes Auchan állásokat böngészned. 

Az Auchan egy francia multinacionális vállalat, melynek központja Lilleben található. Az üzletlánc alapítója Gérard Mulliez. Mulliez 1961-ben alapította meg az Auchant, Roubaix városában. Mára összesen mintegy 287 ezer munkavállalót foglalkoztat és 1774 áruházat üzemeltet 12 különböző országban, közöttük hazánkban is. A cég 2011-ben vásárolta fel a Corát, annak 7 magyarországi hipermarketével együtt, így azóta vannak jelen Magyarországon is. 2018-as árbevételük megközelítette az 51 milliárd eurót, tehát Európa egyik legmeghatározóbb élelmiszerláncáról beszélünk. 

Ebből fakadóan az Auchan kapui folyamatosan nyitva állnak a lelkes munkavállalók előtt és számukra olyan lehetőségeket nyújtanak, ami akár hosszútávon is elkötelezheti őket a cég mellett. A munkavállalók az üzletek valamelyikében, a benzinkutakon, de akár az online áruház logisztikai részlegén is munkát kaphatnak.

A legkülönfélébb nyitott pozíciókra jelentkezhetünk jelenleg is, például e-ker előkészítési munkatárs, informatikai fejlesztő, karbantartó, pék, hús- és halpult eladó, minőségbiztosítási manager, bér és társadalombiztosítási ügyintéző, informatikai technikus, raktári munkatárs, raktári csoportvezető vagy informatikai manager.

Hogy miért éri meg Auchan állást vállalni? Az évek óta tartó bérversenybe beszállva a cég rendszeresen emeli dolgozói alapbérét, amit különböző juttatásokkal és ösztönző rendszerekkel tesznek még csalogatóbbá. Ilyen a fejlődési prémium rendszer, a széles körű élet és baleset biztosítási rendszer vagy a munkavállalói részvényesi program.

A jelentkezés egyszerűen megoldható a karrier portálukon keresztül online, amihez önéletrajzra van szükség első körben. Ha a HR szimpatikusan találja a jelentkezésünk, aztán keresnek a felvételi folyamat további tudnivalóival. 

Szeretne olyan helyen dolgozni, ahol számos fejlesztési program, személyre szabott képzés, mentorrendszer és nyelvtanulási lehetőség várja? Ahol mindezek lehetővé teszik, hogy végzettségétől és szakmai tapasztalatától függetlenül kiteljesedhessen pozíciójában? Olyan közösségben szeretné munkanapjait tölteni, amely egyenlő esélyt kínál minden tagjának, élete bármely szakaszában? Amennyiben igen, nálunk a helye!

#Bizalom #Nyitottság #Kiválóság

Auchan

Related Post