audi karrier

Audi Karrier

audi karrier

Audi Karrier

Az Audi Karrier egy életre szóló élmény és általa a munkavállaló egy olyan jövőképet kap, aminek eredményeképpen szívesen el mer köteleződni.

Az Audi Hungária Zrt. 1993-ban alapult, 100 millió eurós törzstőkével. A vállalati irányítást öt igazgatósági tag látja el. Az Audi eddigi beruházásainak mértéke Győrben megugrotta a 8 milliárd eurót. Ezen felül az egyik legnagyobb külföldi befektető Magyarországon, főleg ha számításba vesszük, hogy a teljes magyar export 9%-át teszi ki a gyár kivitele, tehát Magyarország második legnagyobb exportőre.

A vezetés nagy része német, ezzel együtt egy olyan precíz és fegyelmezett szemléletet vittek a cég életébe Magyarországon is, hogy ha valaki komolyan gondolja az elköteleződést az Audi Karrier keretében, garantált a siker. 

A cég tevékenységi köre a következőekből épül fel:

  • motorok és annak komponensei.
  • gépjárműgyártás
  • szerszámgyártás

Az Audi várja azokat, akik már végzett szakemberek, de igényt tart olyan munkavállalókra is, akik középfokú végzettséggel rendelkeznek, vagy még tanulmányaikat folytatják. A honlapjukon külön karrier fül van mindhárom kategóriának, ezzel is segítve a válogatást. Egy sikeres és egyébként nagyon autentikus kampány keretében különböző végzettségű és pozícióban dolgozó munkavállalóik mutatják be az Audis lét mindennapjait – ha érdekel a cég, feltétlen nézd meg!

A cég nem árul zsákba macskát, a juttatásaik, az egészségmenedzsment, a képzési lehetőségek és a munkakörnyezet is mind szerepel a karrier portáljukon, így azonnal tud a jelentkező tájékozódni a lehetőségeiről. Nagy általánosságban, bármelyik nyitott állást célozzuk meg, mindenféleképpen a magyar átlagtól kiemelkedően eltérő lehetőségekben lesz részünk, ráadásul már belépés előtt egy teljes képzést kapnak a leendő munkatársak a cégnél nagyon komolyan vett emberi értékekről. 

A jelentkezés az Audinál is a karrier fül alatt történik írásban, a továbbiakban pedig már a HR keres a szükséges információkkal. 

Az Audi Hungaria számos karrierlehetőségeket kínál az elhivatott, céltudatos és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársainak.

Some call it work. We call it: passion.

Audi Karrier

Related Post