az otthonról végezhető munka fajtái

Az otthonról végezhető munka fajtái

az otthonról végezhető munka fajtái

Az otthonról végezhető munka fajtái

 

Az otthonról végezhető munkákról az átlag magyar embernek általában kétféle lehetőség ugrik be. 

.A jobbik, amikor a multinacionális hátterű, vagy rugalmas cége az irodai dolgozót a hét megbeszélt napjain rendszeresen engedi home office-ban dolgozni, mert minden feltétele adott annak, hogy akár otthonról, az ágyból is maximális teljesítményt tudjon hozni a laptopján. 

A rosszabbik, amit mindenki próbál elkerülni, de folyton felbukkannak újabb, és újabb platformokon az úgynevezett piramisjáték lehetőségek, ahol mindenféle rejtélyes hirdetésekre keresnek jól keresni akaró (egyszerűen bepalizható) személyeket, akiknek heti 100 ezer forintos fizetésekért naponta pusztán egy-két órát kell dolgoznia. További információk természetesen csak közvetlen kontaktfelvételével derülnek ki, ahol végül kibökik, hogy baráti helyzetekben „csak” értékesíteni kell haszontalan vagy kétes eredetű termékeket. Az igazán keményvonalas „otthoni munka” a biztosítás és egyéb szolgáltatás tukmálása ismerősökre jutalék ellenében.

És hogy mik találhatók a spektrum közepén? Általában a vállalkozó kedvű személyek, akik tulajdonképpen az otthonuk falai között kezdtek egy saját munkahelyet felépíteni. Szinte kivétel nélkül mind vállalkozóként teljesítenek cégeknek megbízatásokat, vagy pedig magánemberek részére szolgáltatnak különböző kényelmi szolgáltatásokat. Ritkán, de kitartó munkával, sikeres kis műhelyek is létre jöhetnek az otthonukban, ahol általában ékszereket, kiegészítőket, dísztárgyakat, esetleg táskákat gyártanak eladásra a tehetséges vállalkozók. 

Az otthonról végezhető munkák között előkelő helyen szerepel az ügyfélszolgálat, értékesítés, különböző IT foglalkozások, webgrafika, írás és fordítás. Ezek mind kis eszközigényt követelnek, főként a munkavégző tehetségétől függ a sikeressége. Nem ritka, hogy akár másodállásban is bevállalnak plusz kereseti lehetőség érdekében az emberek otthonról végezhető munkát

A kifizetés vállalkozás esetében számlázással, és az elvállalt munkák sikerességével arányosan történik. Ha alkalmazottként sikerül egy ilyen állást elcsípni, ugyanazok a kifizetési feltételek érvényesülnek, mint a terepen dolgozók esetében.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post