villanyszerelő állás

Villanyszerelő állás

villanyszerelő állás

Villany-szerelő állás

 

Villanyszerelő állásban olyan hiányszakmában tevékenykedhetsz, amivel garantáltan mindig lesz munkád és a keresetedre sem lesz panaszod. Senki nem akar spórolni a saját biztonságán vagy kényelmén, ebből fakadóan megfizetik a magasabb szerelői munkadíjat is.

A villanyszerelők erős és gyengeáramú szereléssel foglalkoznak. Az erősáramú villanyszerelők komoly berendezésekkel dolgoznak, hálózatok szerelését és karbantartását végzik. Ezek a szakemberek akár áramszolgáltató cégeknél, a vasúti, tömegközlekedési szolgáltatóknál is el tudnak helyezkedni. A gyengeáramú villanyszerelők legfontosabb feladatai közé tartozik a fogyasztók áramellátásához szükséges vezetékrendszerek karbantartása és kiépítése. A villanyszerelők szerelik be lakásunkba, vagy házunkba a különböző világítási testeket és egyéb elektromos készülékeket.

A villanyszerelőkre hárul az a feladat is, hogy az egyre elterjedtebb napelemeket felszereljék és üzembe helyezzék, vagy a megvásárolt klíma készülék vezetékelését kialakítsák a szerelők részére. Ebből is látható, hogy a szakmában állandó továbbképzésre és naprakészségre van szükség.

A jó és megbízható villanyszerelési szakember körültekintő és megfontolt, mások és önmaga testi épségét mindig szem előtt tartja. Az ügyfelek így fognak megbízni benne és valóban jó hírét kelteni, amiből még több ügyfél érkezhet. Az sem hátrány, ha jogosítvánnyal rendelkezel a végzettséged mellé, így garantált, hogy akár azonnali kezdéssel kapsz meg villanyszerelő állást

A bérezés attól is függ, hogy vállalkozói vagy pedig céges munkáltatóhoz kerülsz, de bátran kijelenthető, hogy mindkét esetben átlagon felül fizetést várhatsz már az első hónapokban is a szakemberhiány miatt. 

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post