suzuki állás

Suzuki állás

suzuki állás

Suzuki állás

Ha szívesen dolgoznál egy olyan cégnél, ami évtizedek óta felfelé ível és szeretnél vele együtt fejlődni, akkor a Suzuki meghirdetett állásaira mindenféleképpen érdemes jelentkezned!

A japán többségi tulajdonnal rendelkező Suzuki a 9. legnagyobb bevétellel rendelkező vállalat Magyarországon. A székhelye Esztergomban található, ahol az első gyár felépült még 1991-ben. Közlekedés szempontjából nem elhanyagolható, hogy még saját vasútállomással is rendelkezik. 

A cégre erősen hatással van a japán munkaszellem, emiatt a kimagasló szorgalom, csapatmunka, innováció és a legjobbra törekedés minden pozícióban ott van. A versenyképességet és a cég iránti elhivatottságot folyamatos képzésekkel biztosítják a dolgozóikban, amik szakmai és személyiségbeli fejlődésre is lehetőséget adnak. Ezen felül vásárlási kedvezmény, nyelvtanulási lehetőségek, iskolakezdési és étkezési támogatás, meleg étkeztetés, munkába járási támogatás, vállalati autóbusz, sportnapok és rendezvények mind részét képzik a munkavállaló juttatásainak.

A Suzuki állásajánlatai rendkívül széleskörűek, nemcsak főállású dolgozóknak kínálnak lehetőséget a cég honlapján, hanem a hallgatói jogviszonnyal rendelkezőnek és akár diákoknak is. Jelenleg is nyitott pozíció a Suzuki állások között a darukezelő, export területi felelős, garancia adminisztrátor, IT rendszerfejlesztő, karbantartó villamosmérnök, logisztikai ügyintéző,  minőségfejlesztési projektmérnök, műszaki beszerző.

A jelentkezés menete a szokásos körökből áll. A cég honlapján online lehet regisztrálni a HR adatbázisába, ahova az életrajzot is fel kell tölteni. A HR előszűrés után az illetékes osztályvezetőhöz kerül a jelentkező személyes interjúra. Itt szakmai és emberi kompetenciákat is mérnek már, tesztek kitöltése sem ritka. Ha sikerül túljutni a szűrési fázisokon, a Suzuki azt ígéri, hogy nem csak szakmailag fejleszti, hanem a beilleszkedését is támogatja az új munkavállalóinak.
Nyitott irodák, vezetőséggel együtt dolgozó beosztottak, tolerancia és a személyes kapcsolatok folyamatos ápolása mind a cég alapelvei közé tartozik.

Ha úgy gondolod, hogy megvannak benned azok a képességek, amelyek biztosítják, hogy csapatunk hasznos tagja legyél, folyamatosan kísérd figyelemmel Karrier oldalunkat, tudj meg rólunk minél többet, és csatlakozz hozzánk, hogy a jövőben együtt gyárthassuk a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő minőségű Suzuki gépjárműveket.

Way of Life!

Magyar Suzuki Zrt.

Related Post