sofőr állás B kategóriás jogosítvánnyal
Állást keresek álláskereső kisokos,nemzetközi munka,szolgáltatás Sofőr állás B kategóriás jogosítvánnyal

Sofőr állás B kategóriás jogosítvánnyal

sofőr állás B kategóriás jogosítvánnyal

Sofőr állás B kategóriás jogosítvánnyal

 

Bizonyára Te is észrevetted, hogy az állásajánlatok között böngészve szinte alig van olyan munka, amihez ne kérnének B kategóriás jogosítványt. Ha állást keresel, és a jogosítvány nem probléma, akkor már van egy garantált lehetőséged – a sofőr állás B kategóriás jogosítvánnyal

Sofőrként és gépkocsivezetőként számos munkahelyen elhelyezkedhetsz. A COVID-19 helyzet is megmutatta, hogy a sofőrök nagyon fontos munkát végeznek. A kijárási korlátozás alatt csak még fontosabbá vált az áruszállítás és a lakosság ellátása. 

Milyen típusú sofőr állásokat találhatsz?

  • ételfutár
  • kisteherautó sofőrként, bármilyen cég termékeinek a szállítását segítve
  • mozgó bolt üzemeltetése
  • taxisofőr
  • csomagszállító

Nemcsak belföldön, hanem külföldön is dolgozhatsz sofőrként B kategóriás jogosítvánnyal. Ebben az esetben a feladat nagyobb valószínűséggel lesz állandó áruvarozás, mint személyi.

Nagyon fontos, hogy a sofőr állást betöltő személy jellem megbízható, rugalmas és pontos legyen. Általában alapkövetelmény a terhelhetőség és a józan életmód.

Fizetésben jelentős különbséget jelent, hogy belföldi vagy külföldi munkavégzés között. Külföldi munka esetén nem ritka a havi 400.000- Forintos kereset, belföldi esetében a havi 200.000-250.000- Forint a felső határ. 

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post