karbantartó állás

Karbantartó állás

karbantartó állás

Karbantartó állás

 

Műszaki beállítottságú vagy – te vagy a klasszikus ezermester, aki bármit megjavít? Pont a sokrétű tudást miatt nem igazán találtad az eddigi munkáid során a helyed? Akkor a karbantartó állást neked találták ki!

Egy karbantartóról általánosságban elmondható, hogy tisztában van a munkavédelmi és biztonságtechnikai szabályokkal, törvényekkel. A karbantartó mindig tud az ő általa, és felügyeletével működtetett objektumot érintő áramkimaradásról, áramszünetről. Munkahelyén ellát bizonyos tisztítási és tisztántartási folyamatokat.  Az általa kezelt és működtetett gépek működését rendszeresen ellenőrzi és meggyőződik annak biztonságosságról oly módon, hogy azzal sem maga sem más testi épségét nem veszélyezteti!.

Ha a karbantartó és az intézetfenntartó nem egy és ugyanazon személy, akkor a karbantartó kapcsolatot tart felettesével, illetve annak utasításait kikéri, betartja és kollegáival is betarttatja!  

Egyéb feladatai a teljesség igénye nélkül:
  • kezeli a szobák, irodák ajtóinak zárát, és ha az cserére szorul, akkor elvégzi

  • bojler, gáz és elektromossággal kapcsolatos kármegelőzés és kárelhárítás

  • az adott objektumon belüli nyílászárók nyitása és zárása (például hotel, iskola)

  • rendelkezésére álló alkatrészeket számon tartja, arról leltárt vezet

  • segít tisztán tartani az udvart

A karbantartói állás tehát kifejezetten sokrétű. Általában azokból az emberekből válik a legjobb karbantartó, akik kicsit mindenhez értenek. Ráadásul a bérezésük növekvő tendenciát mutat, hiszen nehéz jó szakembereket találni egy ilyen sokrétű tudást igénylő munkára.

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post