bosch állás

Bosch állás

bosch állás

Bosch állás

A cégcsoport mellett szól, hogy évek óta komoly összegekkel támogatja a magyarországi mérnökképzést, ennek megfelelően rengeteg végzett mérnököt várnak is a céghez. Bosch állást vállalni egyenlő egy piacvezető multinál kulcsemberré válni. 

A vállalatot Robert Bosch alapította Bosch Finommechanikai Műhelyként  Stuttgarban. 1899 óta Magyarországon is megtalálható a cég, és mára 11 leányvállalatát tartjuk számon az országban. A Bosch beruházásai elérték az 50 millió eurót, így a magyarországi piac jelentős szereplője. 

A Bosch egyértelmű célja a további innováció és fejlesztés, hiszen egy ilyen gyáróriás csak úgy maradhat fenn, ha képes a folyamatos megújulásra. Ennek kulcsmozzanata a folyamatos képzések biztosítása és a profi toborzás. Várnak tapasztalt szakembereket, friss diplomásokat és még tanulmányaikat folytató diákokat is. 

Folyamatosan rengeteg nyitott pozícióval várják a munkavállalókat, hiszen egy dinamikusan fejlődő cégóriás hatalmas mennyiségű munkaerőt képes befogadni. Jenleg is jelentkezhetünk például minőségbiztosítási mérnöknek,  pénzügyi munkatársnak, informatikai gyakornoknak, kiszállítási koordinátornak, minőségbiztosítási technikusnak, bejövő áru ellenőrnek, szenzorfejlesztő-mérnöknek vagy szimulációs mérnöknek.

A Bosch állás versenyképes fizetés mellett kiterjedt juttatáscsomagot, képzéseket, rendezvényeket és erős vállalati hálót ígérnek a belépőknek. A jelentkezési folyamat itt is a karrier portálon keresztül történik, ahol a CV leadása az első lépés. Nem ritka, hogy rendezvényeken is toboroznak a kollégák, hiszen nagyon fontos a Bosch számára, hogy szakképzett és motivált munkaerőket találjanak. 

Önvezető autók, egymással kommunikáló gépek és okos otthonok. A Boschnál mindezeket valóra váltjuk, számos ember életét jobbá téve a világ bármely pontján. Kezdj bele most, és tekints velünk a jövőbe, hogy együtt alkossunk valami rendkívülit: Életre tervezve.

Ahol az igazán nagy dolgok egy jó ötlettel kezdődnek.

Bosch

Related Post