otp karrier

OTP Karrier

otp karrier

OTP Karrier

A legtöbb magyarországi országos hálózattal működő cégnek van saját karrier programja, aminek a keretében komplett pályatervet kap tulajdonképpen készhez az oda bekerülő munkavállaló. Ez alól az OTP bank sem kivétel, aminek az OTP Karrier elnevezésű toborzási programja az egyik legnépszerűbb az országban.

A bankszakma minden területére keresnek folyamatosan a nyitott pozíciókra munkavállalókat. A munka jellegétől függően már korábbi tapasztalattal rendelkező személyeket, pályakezdőket, vagy akár még tanulmányaikat végző hallgatókat is szívesen fogadnak, ha megfelelnek a kiválasztási procedúrán.

Jellemzően, mint a legtöbb ilyen jellegű karrier ajánlatokban az OTP is teljes HR támogatást ígér a jelentkezőknek. A kiválasztás a hagyományos jelentkezés után interjúkkal, kompetencia felmérésekkel, majd magával a döntéssel végződik. Ha sikerül megszerezni a kiválasztott pozíciót, természetesen nem engedik el a jelentkező kezét, a beillesztési és jó esetben a megtartási folyamatot is közelről monitorozzák.

Mi miatt éri meg belevágni egy helyen karrierépítésbe? Az OTP legfőbb érvei a profi tréning sorozatok, amivel a szakmában egyedülálló tudást szerezhetnek az alkalmazottaik. Ezen felül természetesen kézelfoghatóbb jutalmazási rendszert is kialakítottak, különböző plusz juttatások hálója várja az új belépőket.

Ezen felül, amit érdemes mindenkinek megfontolnia, aki hasonló területben vagy márkához tartozó álláskeresésben gondolkodik az, hogy milyen biztonságot tud nyújtani egy ilyen kiterjedt hálózat. Ha elsőre nem is sikerül a jelentkezés, az adatbázisban mint potenciális jelentkező természetesen az engedélyünkkel, de benne maradunk, ami eleve növeli az esélyeinket a következő kiválasztás során. Ezen felül, egy ilyen rendszer részeseként garantált, hogy hosszú távú munkáltatót találhatunk, és akár többféle területet is kipróbálhatunk a banki szakmán belül egy jól olajozottan működő gépezetben.

Olyan környezetet biztosítunk kollégáinknak, amelyben élmény dolgozni. Folyamatosan  teszünk azért, hogy fejlődési lehetőséget biztosítsunk egy sikeres, stabil és innovatív nagyvállalati környezetben.

Nálunk jó helyen vagy.

OTP KARRIER - Közelebb a céljaidhoz

Related Post