otthon végezhető munkák: borítékolás
Állást keresek betanított munka,otthoni munka Otthon végezhető munkák: Borítékolás

Otthon végezhető munkák: Borítékolás

otthon végezhető munkák: borítékolás

Otthon végezhető munkák: Borítékolás

 

Az otthon végezhető munkák közt gyakori feladat a prospektusok, brossurák borítékolása. Azt hihetnénk, hogy az internet világában már senkit nem érdekel a postalábában elhelyezett ajánlat, de még ma is vannak olyanok akik szívesen olvassák ezeket a hirdetéseket.

Az otthoni munka előnye, hogy megspóroljuk a munkába járás idejét és költségét. Magunk oszthatjuk be a napirendünket, hogy pontosan mikor végezzük el a munkával kapcsolatos feladatokat. Amikor a pici alszik, vagy két online előadás közt, esetleg ha úgy alakul, akkor reggel és délután is elosztva. Egy a fontos, hogy amikorra a munkaadó kéri, a munkát hiánytalanul át tudjuk adni.

Saját magunk védelmében figyelmesen olvassunk az otthoni munkákat kínáló hirdetések között. A hirdetés feladójának minden esetben nézzünk utána, fórumokon olvasgassunk a róluk szóló tapasztalatokról. Ne higgyünk olyan hirdetőknek, aki a tájékoztatásáért cserébe pénzt kér, akármilyen minimális összegnek is tűnik. Aki tényleg munkavállalókat keres, az a tájékoztatást nem köti befizetéshez. Ebben az esetben garantált, hogy csalókkal van dolgunk – csak az a különbség, hogy nyilvánvaló vagy burkolt.

Manapság már nem olyan gyakoriak a „kétkezi” otthon végezhető munkák mint 5-10 évvel ezelőtt, de tematikus oldalakon még mindig lehet találni ilyen lehetőségeket is. 

A borítékoló munkák esetében ritkán találunk konkrét fizetési ajánlatot. Általában teljesítményre fizetnek vagy órabért írnak, azonban ezekhez feltételek vagy bizalmi lehetőségek is társaulnak. Havonta körülbelül egy összegben 90.000 és 120.000 forint lehet keresni vele, amennyiben rendszeresen és megbízhatóan teljesítjük a határidőket 

Figyelmesen olvassuk el a hirdetéseket, bármennyire is csábítónak hangzik egy lehetőség, ne dőljünk be a csalóknak!

Ha felkészülten lépnél át a következő munkádba.

Sőt, ha mersz változtatni, és nem csak egy következő melót szeretnél, hanem az ÁLOM.MUNKÁT, biztosan itt a helyed nálunk!

Related Post